TENNIS

4 PISTES DE TENNIS GREEN-SET

Elevat confort de joc, a causa de l’estructura no rígida, els desplaçaments i torsions del peu són suaus, impossible d’aconseguir en superfícies dures.

1 PISTA DE TENNIS QUICK

La seva principal diferència està en la rapidesa de la pista.

PADEL

2 PISTES DE PÀDEL DE VIDRE

Pista de pàdel de vidre color verd i amb moqueta també de color verd, podreu apreciar la diferència entre la visibilitat exterior pel que fa a la pista panoràmica.

3 PISTES DE PÀDEL DE MUR

Pista de pàdel de mur, perquè puguis jugar i provar diferents pistes, comptem amb mur i vidre. Totes les pistes tenen llum artificial.

PISCINA

BAR, CAFETERIA I PISCINA

El Club Tennis Roses disposa d’un bar, cafeteria i piscina.

L’espai que proporciona el club per l’esbarjo dels nens/es i la seguretat que proporciona el fet de ser un recinte tancat, fa del bar i les seves terrasses un lloc ideal per gaudi amb família. Aquest immillorable espai també ens dóna l’oportunitat de poder organitzar festes d’aniversari per a nens/es.

Un espai que no només permet refrescar-se després de jugar, o prendre un cafè, sinó que pots reservar taula per menjar amb la família o bé amb amics.

HORARI: És un lloc ideal tant de dia com de nit. A l’estiu oferim dinars i sopars de dilluns a diumenge, i a l’hivern pot sopar de dilluns a dissabte, i dinar de dilluns a diumenge.

RESCATOR SPORTS RESORT

c/Amsterdam, 25

4 pistes de pàdel de cristal

2 pistes de tennis de quick

1 pista de voley / mini fútbol amb sorra de platja

Piscina (només en estiu)

Restaurant (només en estiu)

Contacta amb nosaltres