Escola de Tennis CT Roses

Escola de Tennis CT Roses

Escola de Tennis CT Roses

Escola de Tennis CT Roses

Aquest esport es pot començar a practicar des dels 4 anys fins a la 3 ª edat, passant per un ventall de nivells i formes de joc, com tot a la vida, l’important és superar-se un mateix dia a dia. El Tennis afavoreix la concentració, la psicomotricitat i requereix una presa de decisions ràpida.

La nostra escola compta amb diferents grups d’edats i nivells per englobar alumnes des dels 4 anys (mini tennis) fins als 16.

Des dels 4 anys vam començar a treballar amb els més petits, aplicant la nostra metodologia eficaç i senzilla, els nens aprenen i gaudeixen, al mateix temps que fan amics. L’escola està estructurada perquè els nens més avançats puguin començar a jugar partits i a formar part de totes les nostres competicions, sens dubte una bona alternativa a les activitats dels més joves de la casa.

A l’estiu hi ha possibilitat de continuar les classes, fins i tot al matí, amb els CAMPUS I STAGE d’estiu, on realitzem nombroses activitats.

TECNIFICACIÓ AMB VÍDEOS:

L’escola de TENNIS, a la categoria de competició, oferim programes individualitzats i compta amb la possibilitat d’accedir al servei de tecnificació a través de vídeos. Això permet una millor visualització de la feina realitzada en pista.

A part del treball físic i tècnic, entra el tàctic i psicològic.

Contacta amb nosaltres