Escola de Pàdel CT Roses

Escola de Pàdel CT Roses

Escola de Pàdel CT Roses

Escola de Pàdel CT Roses

El pàdel està fent furor a Espanya des de fa molt poc temps, i és que és un esport que permet gaudir des del primer dia, a tots els nivells i edats. El pàdel és un esport en equip, sempre es juga en format ” dobles”, on també entra la compenetració i complicitat amb el company.

L’escola de pàdel, us ofereix aprendre pàdel d’una manera amena i divertida per a tots aquells que voleu iniciar-vos en aquest món. El pàdel és un esport complet i molt divertit que enganxa i s’aficiona a persones de totes les edats, ja que no necessita molt temps d’aprenentatge per poder començar a jugar-ho en forma de partits entre amics o simplement quedant amb altres persones de nivells similars per anar perfeccionant el que hem anat aprenent.

CATEGORIES:

Iniciació

Per a totes aquelles persones que volen començar, o bé que ja han començat i volen conèixer els tipus de cops tècnics, com i quan pujar a la xarxa, seguir la bola al vidre o saber posicionar a la pista. Són moltes les coses que podem aprendre.

Competició

Per a aquelles persones que volen jugar a nivell federat, en competicions oficials i necessiten un entrenament més específic.

Avançat

Per a aquelles persones que ja tenen un nivell però volen perfeccionar els seus cops en situacions complexes de joc. Està pensat per als jugadors avançats que necessiten millorar aspectes concrets del seu joc, o simplement millorar cops determinats que no realitzen correctament.

Contacta amb nosaltres